De sleutel naar de beste service

Over ons

Over ons

Devos-Capoen werd in 1988 opgericht in Poperinge door Johan Devos en Els Capoen. Sinds de start zijn we erkende dealer voor Renault, later kwam daar Dacia bij. 

Vandaag is de hoofdzetel gevestigd in Kuurne, daarnaast zijn er nog vestigingen in Kuurne(2), Kortrijk, Roeselare en Menen.

Onze slogan ‘De Sleutel naar de beste Service’ omvat perfect waar we met Devos-Capoen voor staan. Samen met onze 54 medewerkers proberen we elke dag om de klant zo goed mogelijk te helpen. In de verkoop proberen we een passend voorstel te maken op maat van de klant, in de naverkoop proberen we de klant mobiliteit te garanderen door passende oplossingen te bieden. Communicatie met de klant is daarbij van groot belang, aan de hand van enquêtes krijgen we ook veel feedback van de klanten. Die feedback nemen we ter harte om onze service te optimaliseren.

Johan Devos en Els Capoen zijn nog steeds de bezielers van Devos-Capoen. Johan Devos is als zaakvoerder vooral bezig met de grote lijnen, hij doet opvolging van projecten, doet de contacten met Renault / Dacia en houdt overal een oogje in het zeil. Els Capoen is verantwoordelijk voor de Naverkoop en wisselt daarbij regelmatig van locatie om ook in Kortrijk, Roeselare en Menen een handje te helpen. Sinds enkele jaren zijn ook de kinderen actief in het bedrijf. Sophie Devos is verantwoordelijk voor de afdeling Verkoop. Thomas Devos coördineert de marketing en events voor de groep. Op die manier zijn we meer dan ooit een familiebedrijf, samen met onze medewerkers streven we elke dag naar de beste service voor elke klant.

 

Ontdek hier de occasie in de kijker. Kijk snel voor het te laat is!

Occasie in de kijker

Ontdek hier de occasie in de kijker. Kijk snel voor het te laat is!

Renault Twingo

Edition One TCe 95 

Eerste inschrijving: 29/10/2019

Km-stand: 26 km

Garantie: 24 maanden 

Prijs: € 12.950

Meer info over deze wagen
Vanaf heden kunnen jullie terecht het nieuwe occasiecenter op Brugsesteenweg 40 in Kuurne!

Welkom in ons nieuw occasiecenter!

Vanaf heden kunnen jullie terecht het nieuwe occasiecenter op Brugsesteenweg 40 in Kuurne!
De verbintenissen van Renault Occasiewagens

Renault Occasies Verbintenissen

De verbintenissen van Renault Occasiewagens