De sleutel naar de beste service

Over ons

Devos-Capoen werd in 1988 opgericht in Poperinge door Johan Devos en Els Capoen. Reeds van bij de start verdelen we het merk Renault, later kwam daar Dacia bij. 

Vandaag is de zaak gevestigd in Kuurne met 4 eigen vestigingen in Kuurne(2), Kortrijk en Menen.

 

Onze slogan ‘De Sleutel naar de beste Service’ beschrijft heel goed waar we met Devos-Capoen voor staan. Samen met onze 46 medewerkers proberen we elke dag om de klant zo goed mogelijk te helpen. In de verkoop proberen we een passend voorstel te maken op maat van de klant, in de naverkoop proberen we de klant mobiliteit te garanderen door passende oplossingen te bieden. Communicatie met de klant is daarbij van groot belang, aan de hand van enquêtes krijgen we ook veel feedback van de klanten. Die feedback nemen we ter harte en aan de hand daarvan proberen we onze service te optimaliseren.

 

Johan Devos en Els Capoen zijn nog steeds de bezielers van Devos-Capoen. Johan Devos is als zaakvoerder vooral bezig met de grote lijnen, hij doet opvolging van projecten, doet de contacten met Renault / Dacia en houdt overal een oogje in het zeil. Els Capoen is verantwoordelijk voor de Naverkoop en wisselt daarbij regelmatig van locatie om ook in Kortrijk en Menen een handje te helpen. Intussen zijn ook de kinderen actief in het bedrijf. Sophie Devos (28) is verantwoordelijk voor de afdeling Verkoop. Thomas Devos (26) is sinds 2011 vestigingsverantwoordelijke bij Devos-Capoen Menen en coördineert de marketing. Op die manier zijn we meer dan ooit een familiebedrijf, samen met onze medewerkers streven we elke dag naar een uitstekende service voor elke klant.

 

We hebben al een mooi traject afgelegd de afgelopen 27 jaar en ook de komende periode staat er één en ander te gebeuren.

Dit voorjaar wordt ons occasiecenter geherlokaliseerd van Ter Ferrants, naar de Brugsesteenweg, de bouwwerken zijn in volle gang. Later dit jaar zal de showroom in Kuurne een stevige face-lift ondergaan om weer helemaal up-to-date te zijn met de normen van Renault.

Ontdek hier de occasie in de kijker. Kijk snel voor het te laat is!

Occasie in de kijker

Ontdek hier de occasie in de kijker. Kijk snel voor het te laat is!

Dacia Duster

Comfort TCe 125 pk

Eerste inschrijving: 17/05/2018

Km-stand: 12.444 km

Garantie: 24 maanden 

Prijs: € 14.950

Meer info over deze wagen
Vanaf heden kunnen jullie terecht het nieuwe occasiecenter op Brugsesteenweg 40 in Kuurne!

Welkom in ons nieuw occasiecenter!

Vanaf heden kunnen jullie terecht het nieuwe occasiecenter op Brugsesteenweg 40 in Kuurne!
De verbintenissen van Renault Occasiewagens

Renault Occasies Verbintenissen

De verbintenissen van Renault Occasiewagens